RenaRumpor har sitt kontor i Töreboda.

Vi jobbar aktivt med att förbättra våra produkter för att på ett effektivt sätt sprida bidéer inom Sverige. Läs gärna kort om oss eller skriv ett mail i formuläret nedan.

Kontakta oss

Org-nummer: 980228-3458

Mobil: 0760585300

Kort om oss: RenaRumpor är ett litet familjeföretag som har sina rötter i Skövde (Nu flyttat till Töreboda). Vårt intresse för bidéer började år 2020 i samband med att Coronapandemin startade och folk började köpa på sig stora mängder toalettpapper. Fördelarna med en bidé som enkelt går att montera på din toalett blev då väldigt uppenbara. Vi behövde helt enkelt inte längre använda lika mycket toalettpapper! I samband med den inledande pandemin installerade vi som test en bidé åt en släkting i 80års åldern, som tydligt uttryckte de hygieniska fördelarna då han har haft svårt med traditionell torkning. Inte långt därefter grundade vi företaget RenaRumpor med målet att sälja högkvalitativa och prisvärda bidéer.

Om du har några frågor eller behöver hjälp med något - tveka inte att höra av dig till oss på RenaRumpor, i formuläret nedan. 

Kontaktformulär